MOS PRIT!

CHATO TANI
Miresevini, ne Shqiperia.chat.. Chatoni nga cdo dispozitiv te mundshem ose shkarkoni ate ne APP ose PLAY STORE
app1app2
top1
top2
top3
top4
top5
top1

Pse Shqiperia.chat

stay-connected

Bisedo

get-notified

Mer Njoftime

stay-updated

Shkëmbe Imazhe

mini-world

Me gjithë Boten

Kjo platformë është e mundur në cdo dispozitiv , dhe ofron thjeshtësi, shpejtësi, dhe siguri

banner.png

Cfarë do të gjeni në këtë chat

 • Privat chat

  Chato me kedo në privat

 • Krijo #dhoma publike apo private

  Të gjithë mund të krijojnë #dhomen e tyre

 • Video Chat

  Chatoni në grup apo privat me video chat

 • Voice chat

  Dërgoni pa fund mesazhe zanore

feature-mob
 • Chat ne Grup

  Chatoni më grupin tuaj të preferuar

 • Dërgoni Foto ose Video

  Ngarkoni në cdo kohë një imazh apo video

 • Shkëmbeni imazhe Giphy

  Sistemi ofron miliona Ghipy, mjafton vetëm të zgjidhni

 • Shkëmbeni emojy

  Në cdo kohë sistemi njeh cdo emojy nga ju

Pyetje mbi këtë chat

Shqiperia.chat është 100% i Sigurt. Pasi është pjesë e një projekti Trade Mark, si dhe e Kudo.al SHPK e cila ligjërisht mbron të drejtën e autorit si dhe privacy. Keto si dhe E2E Encryption i cili kriptin cdo fjalë. bën këtë chatin me të sigurt në Shqiperi
Jo Domozdoshmerisht, Mund të chatoni edhe pa u regjistruar, përdoruesit që hyn në chat pa regjistrim, mund të bisedojnë me këdo, por nuk mund të krijojnë #dhoma, nuk mund të kën beckup të bisedave, si dhe shumë privilegje të tjera që i perkasin vetëm një përdoruesi të regjistruar "Por KUJDES ! Ju nuk mund të chatoni nga APP pa qën të regjistruar
Sepse Ky chat funksionin i gjithi në HTML5. Në krahasim me chatet e tjerë që bazohen në "Java", dhe "Flash", të cilët ngarkojnë kopjuterin, apo telefonin tuaj. Për këtë arsye edhe browserat si Crome, Mozilla, Safari, edhe Opera, nuk pranojnë më "Flash" në produktin e tyre
Në cdo kohë, ju mund të fshini llogarinë tuaj nga profili personal. kjo shërben për të respektuar "privatësinë" e cdo përdoruesi të këti chati,

Cfarë pret?

Chato Tani

Shkarkoni tani Shqiperia.chat në

 • foot-app
 • foot-app1

Kontakto

Ku Gjendemi

Për cdo paqartesi, mos ezito të na kontaktosh.

 • Adresa

  Rr. Shkëlqim Fusha, Pall. GBI, 28, 1001 Tirane

 • Tel

  +355 4 2444024